Yandex Metrica

Steven Spielberg, yeni projeler için Netflix ile anlaşma imzaladı

Steven Spielberg, yeni projeler için Netflix ile anlaşma imzaladı

Steven Spielberg, Netflix için filmler yapmak üzere çok yıllık bir anlaşma imzaladı. Spielberg, platform için birden fazla yeni film yapacak.

Sinema / Dizi

31.01.2024, 17:18

Steven Spielberg'ün şirketi Amblin Partners, yayın devi Netflix ile çok yıllık bir anlaşma imzaladı. Anlaşma kapsamında şirket, Netflix için her yıl en az iki film çekecek. Walt Disney ve Amazon gibi dev rakiplere karşı artan rekabet ortamında Netflix için bu durum büyük kazanç olarak görünüyor.

Netflix anlaşması, Spielberg ve Amblin'in Universal Pictures ile yaptığı anlaşmayı etkilemeyecek. Spielberg bazı filmleri Universal için, bazılarını ise Netflix için yapacak.

İki şirket bir süredir resmi olmayan şekilde işbirliği yapıyordu. Amblin'in yapımcılığını üstlendiği, Aaron Sorkin'in yönettiği The Trial of the Chicago 7, Netflix'te yayınlandı. Ayrıca yayın devi, Bradley Cooper'ın yöneteceği Leonard Bernstein'in biyografi filmi Maestro'yu finanse edecek ve yayınlayacak.

Amblin Partners başkanı Spielberg, pazartesi günü yaptığı açıklamada "Birlikte yeni hikayeler anlatmak ve izleyicilere yeni yollarla ulaşmak için harika bir fırsatımız olduğu çok açıktı. Filmlerimiz için Ted ile çıktığımız bu yeni yol, benim için inanılmaz derecede tatmin edici olacak ve Ted, Scott ve tüm Netflix ekibiyle başlamak için sabırsızlanıyorum." ifadelerini kullandı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading