Yandex Metrica

Squid Game yıldızı HoYeon Jung son haliyle görenleri hayrete düşürdü!

Squid Game yıldızı HoYeon Jung son haliyle görenleri hayrete düşürdü!

Netflix'in Güney Kore yapımı dizisi Squid Game'in yılfızı HoYeon Jung verdiği kilolarla hayranlarını korkuttu. Oyuncunun son halini görenler endişelendi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:31

Netflix'in Güney Kore yapımı dizisi Squid Game, 17 Eylül'de izleyici karşısına çıkmıştı. Başrollerinde Jung Ho-Yeon, Lee Jung-jae, Park Hae-soo, Wi Ha-joon, Heo Sung-tae, Kim Joo-ryoung gibi isimlerin yer aldığı dizi, kısa süre içerisinde izlenme rekoru kırarak platformun en çok izlenen yapımı haline gelmişti. Şimdilerde dizinin 2. sezonu için hazırlık yapılıyor.

Dünya çapında geniş izleyici kitlesine ulaşan yapımın başrol oyuncularından HoYeon Jung, son haliyle görenleri şaşırttı. 27 yaşındaki oyuncu, 10 günde 8 kilo verdiğini ve yemek yemeye vaktinin olmadığını söyledi.

"YEMEK İÇİN ZAMANIM YOK"

Star News'e açıklamalarda bulunan HoYeon Jung, dizisinin tanıtımı için Amerika'yı ziyaret ettiğini söyledi ve yoğun programı nedeniyle "Yemek yemek için zaman yoktu" dedi.

"Amerika'ya ilk geldiğimde üzerime oturan tüm giysiler şimdi çok bol" diyen oyuncu, sosyal medya hesabından son fotoğrafını paylaştı. Bir takipçisi, "Olumsuz yorum yapmak istemiyorum ama seni bu kadar zayıf görmek beni biraz endişelendirdi" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading