Yandex Metrica

Squid Game hayranlarına 2. sezon müjdesi! Yeni sezon doğrulandı

Squid Game hayranlarına 2. sezon müjdesi! Yeni sezon doğrulandı

Netflix'in kısa süre içinde büyük ses getiren Güney Kore dizisi Squid Game'den hayranlarını sevindirecek haber geldi. Dizinin yönetmeni ve yazarı Hwang Dong-hyuk, 2. sezonu doğruladı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:16

Netflix, geçtiğimiz aylarda Güney Kore yapımı Squid Game dizisini seyircilerin beğenisine sundu. Konusuyla ilgi çeken dizi, kısa süre içerisinde geniş izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Hatta seri, ilk 28 günde 130 milyondan fazla izlenerek platformun en çok izlenen dizisi oldu.

Uzun süre gündemden düşmeyen Squid Game'in 2. sezonunun gelip gelmeyeceği merak ediliyordu. Konuyla ilgili seyircilerin yüzünü güldürecek bir açıklama geldi.

Squid Game'in yazarı ve yönetmeni Hwang Dong-hyuk, ikinci sezonun hayata geçirileceğini doğruladı. Yönetmen, Associated Press'e verdiği röportajda "Neredeyse bize başka seçenek bırakmadığını hissediyorum. İkinci sezon için çok fazla baskı, çok fazla talep ve çok fazla ilgi vardı." dedi. Bir Netflix sözcüsü ise CNBC'ye yaptığı açıklamada dizinin ikinci sezonunun görüşmelerde olduğunu ancak henüz onaylanmadığını söyledi.

Başrol oyuncusu Lee Jung-jae'nin Seong Gi-hun olarak geri döneceğini söyleyen Hwang, prodüksiyonun ne zaman başlayacağını bilmediğini, şu an için planlama sürecinde olduğunu söyledi.

Squid Game, büyük bir nakit ödülü için bir dizi ölümcül çocuk oyunu oynamak için hayatlarını riske atan, borç içindeki 456 kişiyi konu alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading