Yandex Metrica

Sophie Turner, The Staircase Dizisinin Kadrosunda!

Sophie Turner, The Staircase Dizisinin Kadrosunda!

Sophie Turner, HBO Max'in The Staircase dizisinin oyuncu kadrosuna dahil oldu. Turner, Amerikalı yazar Michael Peterson'ın evlat edindiği kızını canlandıracak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:31

Sophie Turner, HBO Max'in The Staircase uyarlamasının kadrosuna eklendi. Turner, daha önce kadroda olacağı duyurulan Colin Firth, Toni Collette, Juliette Binoche, Parker Posey ve Rosemarie DeWitt'e eşlik edecek. Turner, Peterson'ın evlat edindiği kızlarından biri olan Margaret Ratliff'i oynayacak.

Jean-Xavier de Lestrade'in gerçek suç belgesel dizisinin yanı sıra olayla ilgili çeşitli kitap ve raporlara dayanan 8 bölümlük dizi, 2001 yılında karısı Kathleen'i öldürmekle suçlanan Michael Peterson davasını konu alıyor. 

Peterson, karısının merdivenlerden düştükten sonra öldüğünü iddia etmişti ancak polis onu dövdüğünden şüphelendi. Otopsi raporu Peterson'ın iddialarını çürütüyordu çünkü karısının başına keskin bir cisimle darbeler de dahil olmak üzere birçok yara alarak öldüğünü gösteriyordu.

Diziyi 'Christine' filminin yönetmeni Antonio Campos ve American Crime Story yazarı Maggie Cohn yazıp yönetecek.

Game of Thrones dizisinde canlandırdığı Sansa Stark rolüyle tanınan Turner, X-Men serisinin son filmleri olan X-Men: Apocalypse ve X-Men: Dark Phoenix'te Jean Gray karakterine hayat verdi. Son olarak geçtiğimiz yıl çıkış yapan Quibi dizisi "Survive"da Corey Hawkins ile birlikte rol aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading