Yandex Metrica

Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye full HD izle! The Pale Blue Eye Türkçe Dublaj ve Altyazılı izle linki

Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye full HD izle! The Pale Blue Eye Türkçe Dublaj ve Altyazılı izle linki

Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye izlemek isteyen sinemaseverlerin en çok sorduğu sorulardan biri ... Peki, Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye nerede yayınlandı? Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye nerede izlenir? Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye konusu ne? İşte, tüm detaylar...

Sinema / Dizi

29.04.2024, 03:46

Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye HD izle, sinemaseverlerin son günlerde en çok sorduğu sorulardan biri. Başrolünde Christian Bale'in yer aldığı Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye oyuncu kadrosu ile göz dolduruyor. Peki, Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye full HD izle! The Pale Blue Eye full HD ve Türkçe altyazılı nasıl izlenir?

SOLGUN MAVİ GÖZLER - THE PALE BLUE EYE FİLM KONUSU

Louis Boyard'ın 2006'da yayımlanan aynı adlı romanından uyarlanan Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye, 1830'lu yıllarda gizemli bir cinayeti aydınlatmak için bir araya gelen Augustus Landor ile Edgar Allen Poe işbirliğini konu alıyor. Hikaye, Landor'un cinayeti çözmek için New York'tan West Point'teki Birleşik Devletler Askeri Akademisi'ne gelip yazar ve şair Edgar Allen Poe'dan yardım alması ile başlıyor.

 

SOLGUN MAVİ GÖZLER - THE PALE BLUE EYE OYUNCULARI

Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye başrollerinde Christian Bale ve Harry Meling'in yanı sıra Lucy Boynton, Gillian Anderson, Charlie Tahan, Charlotte Gainsbourg, Toby Jones, Harry Lawtey, Timothy Spall, Simon McBurney, Gideon Glick, Hadley Robinson, Fred Hechinger ve Robert Duvall yer alıyor.

SOLGUN MAVİ GÖZLER - THE PALE BLUE EYE IMDB PUANI

Yayınlandıktan bir hafta sonra izlenme rekorları kıran Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye filminin IMDB puanı 6.6 olarak kaydedildi.

SOLGUN MAVİ GÖZLER - THE PALE BLUE EYE FULL HD İZLE

6 Ocak'ta Netflix'te yayınlanan Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye Netflix'te full HD ve Türkçe altyazılı şekilde izlenebilir. 

>Buraya tıklayarak Solgun Mavi Gözler - The Pale Blue Eye Türkçe Dublaj ve altyazılı izleyebilirsiniz.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading