Yandex Metrica

Sitede Ara

Show TV Yalancı dizisi reytingleri nasıl?

Show TV Yalancı dizisi reytingleri nasıl?

Show TV'de dün akşam ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkan Yalancı'nın reytingleri merak ediliyor. Peki sosyal medyada gündem olan Yalancı dizisi reytinglere nasıl başladı?

Sinema / Dizi

19.02.2024, 10:55

İngiliz dizisi The Liar'dan uyarlanan Yalancı, dün akşam ilk bölümüyle ekranlara geldi. Burçin Terzioğlu ve Salih Bademci'nin başrolleri paylaştığı Yalancı dizisinin reytinglerde nasıl olduğu merak konusu oldu.

Süreç Film imzalı Yalancı dün akşam yayınlanan ilk bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturdu. Özellikle Terzioğlu ve Bademci'nin sergilediği performans seyircilerin beğenisini topladı. Dizi sosyal medyada çok konuşuldu ancak reyting sonuçlarında pek iyi sonuç elde edemedi.

Dizi henüz başlamadan büyük ilgi göreceği tahmin ediliyordu. Sosyal medyada güçlü etkileşim alsa da, reyting tarafında pek iyi bir başlangıç yapamadı.

Yalancı dizisi dün akşam Kırmızı Oda, Aşk Mantık İntikam ve Arka Sokaklar dizileri ile yarıştı. Totalde ve ABC1 kategorisinde 13. sırada yer aldı. AB grubunda ise 10. sıradaydı. Dizi, reyting listelerine Cuma akşamlarının en zayıf yapımı olarak giriş yapmış oldu. Dizinin gelecek haftalarda yükselişe geçmesi bekleniyor. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading