Yandex Metrica

Senden Daha Güzel kadrosuna ortalığı karıştıracak isim! Yargı'nın yıldızı diziye dahil oldu

Senden Daha Güzel kadrosuna ortalığı karıştıracak isim! Yargı'nın yıldızı diziye dahil oldu

Fox TV'nin Senden Daha Güzel dizisinin kadrosuna sürpriz bir isim dahil oldu. Yargı dizisinde Cüneyt'i, daha sonra Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Atatürk'e hayat veren Hakan Dinçkol Senden Daha Güzel'de rol alacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:30

Fox TV'nin yaz projelerinden Senden Daha Güzel dizisi yayınlandığı ilk günden itibaren izleyicilerin beğenisini topladı. Başrollerinde Cemre Baysel, Burak Çelik ve Ebru Cündübeyoğlu gibi isimlerin yer aldığı dizi severek takip ediliyor ve sosyal medyada da konuşulmayı başarıyor. İlgiyle izlenen dizinin kadrosuna yeni bir isim dahil oldu.

Yargı, Savaşçı, Öğretmen gibi dizilerde rol alan, son olarak Netflix'in çok konuşulan yapımlarından Pera Palas'ta Gece Yarısı dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü canlandıran Hakan Dinçkol, Senden Daha Güzel dizisinin kadrosuna katıldı. 

Dinçkol, Cemre Baysel'in canlandırdığı Efsun'un eski erkek arkadaşını oynayacak. Dinçkol, Ali Bıçakçı isimli bir doktora hayat verecek. Efsun'un terk edişini kabul edemeyen Ali'nin geri gerlmesiyle hikayedeki dengeler değişecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading