Yandex Metrica

Scott Adkins, John Wick 4'un kadrosuna katıldı

Scott Adkins, John Wick 4'un kadrosuna katıldı

John Wick: Chapter 4 prodüksiyona başlarken, aksiyon yıldızı Scott Adkins'in devam filminin kadrosuna katıldığı bildirildi.

Sinema / Dizi

02.03.2024, 20:30

Keanu Reeves'in yeniden John Wick olarak izleyici karşısına çıkacağı John Wick 4 çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı. Prodüksiyonla birlikte, serinin dördüncü filminin oyuncu kadrosu da şekillenmeye devam ediyor. Deadline'ın haberine göre aksiyon film yıldızı Scott Adkins, John Wick 4'un kadrosuna katılmak üzere görüşmelerde bulunuyor.

John Wick: Chapter 4, Laurence Fishburne, Hiroyuki Sanada, Donnie Yen, Shamier Anderson, Bill Skarsgård, Shamier Anderson ve dahil olmak üzere etkileyici bir aksiyon kadrosuna sahip.

Birçok oyuncunun canlandıracağı karakter ve filmin konusu hakkında hala fazla bir şey bilinmiyor. Reeves'in Berlin, Paris, Japonya'daki yeraltı suç dünyasında mücadele edeceği ve ardından serinin ana üssü New York'a geri döneceği biliniyor. 

John Wick 4'un senaryosunu bu kez Derek Kolstad kaleme almayacak. Chad Stahelski, devam filmini Shay Hatten ve Michael Finch'in yazdığı bir senaryodan yönetecek.

Başlangıçta filmin vizyon tarihi 21 Mayıs 2021 olarak belirlenmişti ancak koronavirüs pandemisi nedeniyle ertelendi. John Wick: Chapter 4, 27 Mayıs 2022'de gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading