Yandex Metrica

Şarkıcı Rihanna resmen milyarder listesine girdi

Şarkıcı Rihanna resmen milyarder listesine girdi

Gerçek ismi Robyn Fenty olan, Rihanna olarak tanınan dünyaca ünlü şarkıcı, Forbes dergisi tarafından resmen milyarder ilan edildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:45

Forbes dergisi, Barbadoslu dünyaca ünlü şarkıcı Rihanna'nın milyarderler listesine girdiğini duyurdu. Dergiye göre 33 yaşındaki şarkıcının 1,7 milyar dolarlık serveti bulunuyor.

Ünlü şarkıcının zenginliğinin tek kaynağı yalnızca müzik değil. Rihanna, 2017 yılında Fenty Beauty markasıyla başarıyı yakalamıştı. Servetinin 1,4 milyar dolarlık kısmı bu markadan geliyor. Ünlü yıldız servetinin geri kalanını Savage X Fenty isimli iç çamaşırı markasından ve müzik-oyunculuk kariyerinden elde etti.

Forbes dergisine göre Rihanna, televizyoncu Oprah Winfrey'in ardından eğlence dünyasının en zengin kadın yıldızı.Yıldız şarkıcı, Fenty Beauty isimli güzellik markasının yüzde 50'sini dünyanın ikinci en zengin insanı Bernard Arnault'a ait olan LVMH şirketine sattı. Marka, 2018 yılında 550 milyon dolarlık gelir elde etti. 

MARKA DEĞERİ 2,8 MİLYAR DOLAR

Forbes'ta yer alan bilgiye göre Fenty Beauty'nin parasal değeri 2,8 milyar dolar. Şarkıcının bir diğer markası olan Savage X Fenty'nin 115 milyon dolarlık değeri ise 1 milyar dolara çıktı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading