Yandex Metrica

Saoirse Ronan ve Paul Mescal, 'Foe' filminde bir araya geliyor

Saoirse Ronan ve Paul Mescal, 'Foe' filminde bir araya geliyor

Saoirse Ronan, Paul Mescal ve LaKeith Stanfield, bilim kurgu türündeki Foe filminde birlikte rol alacak. Garth Davis'in yöneteceği film Iain Reid'in romanından uyarlanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

Saoirse Ronan, Paul Mescal ve LaKeith Stanfield, Iain Reid'in çok satan bilim kurgu romanından uyarlanan "Foe" filminde başrolü üstlenecek. 2016 yapımı Lion filmiyle tanınan Garth Davis, yazarla birlikte senaryoyu kaleme alacak ve filmin yönetmen koltuğunda oturacak.

Saoirse Ronan ve Normal People yıldızı Paul Mescal, bilim kurgu geriliminde evli bir çift olarak rol alacak. Hikaye, çevresel bozulmanın gezegeni yok ettiği yakın gelecekte çiftliklerinde yalnız bir hayat yaşayan bu çifte odaklanacak.

Film, şirket gücünün ve çevresel bozulmanın gezegeni kasıp kavurduğu bir gelecekte geçen, şehvetli ve gerilimli psikolojik bir bilmecedir.  Junior ve Hen, yedi yıllık evli ve izole çiftliklerinde yalnız bir hayat yaşayan genç bir çifttir. Bir gece, Terrance adında bir yabancı kapılarını çalar ve hayatlarını kargaşaya sürükleyen haberler getirir: Junior, Dünya yörüngesinde dönen büyük, deneysel bir uzay istasyonuna sehayat etmek için rastgele seçilmiştir. Hen'in onu kaçırma şansı olmayacaktır, çünkü Hen'in bir an bile yalnız bırakılmaması için tüm önlemler alınmıştır. Bu durum Hen'in hayatını değiştirecek bir karar vermeye itecektir.

Filmin çekimleri Ocak ayında Avustralya'da başlayacak. İzleyici ile ne zaman buluşacağı ise henüz belirlenmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading