Yandex Metrica

Sam Worthington, Transfusion filminin başrolünde!

Sam Worthington, Transfusion filminin başrolünde!

Sam Worthington, Matt Nable'ın ilk yönetmenlik denemesi olan gerilim filmi Transfusion'da rol alacak. Aktör, bir Özel Kuvvetler ajanını oynayacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:34

Avatar yıldızı Sam Worthington, aktör Matt Nable'ın ilk yönetmenlik denemesi olan Transfusion isimli filmde eski bir Özel Kuvvetler ajanı olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrolde Phoebe Tonkin de aktöre eşlik edecek. Filmin çekimleri bu hafta başlarında Sidney'de başladı.

Transfusion, tek oğlunun elinden alınmasını engellemek için yeraltı suç dünyasına giren eski bir ordu uzmanının hikayesini anlatıyor. Filmin yapımcılığını John Schwarz ve Michael Schwarz, yürütücü yapımcılığını ise Stan'den Cailah Scobie, Madman Entertainment'tan Paul Wiegard ve Altitude Media'dan Will Clarke, Andy Mayson ve Mike Runagall üstleniyor.

Film hakkında konuşan Michael Schwarz, "Transfusion'da, içgüdüsel aksiyon ve ıstırap verici derecede güzel duyguların özel kombinasyonunu bulduk. Matt zaten başarılı bir yazar ve onun yönetmen koltuğunda oturup kendi senaryosunu hayata geçirmesini izlemek inanılmaz heyecan verici. Bu çok güçlü senaryoyu sergilemek için Sam gibi mükemmel bir oyuncuya sahip." dedi.

Film, Avustralya ve Yeni Zelanda'da bir sinema gösterimi yapmasının ardından 2022 yılında yayın platformu Stan'de prömiyer yapacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading