Yandex Metrica

Salman Khan Tiger 3 film çekimleri için İstanbul'da

Salman Khan Tiger 3 film çekimleri için İstanbul'da

Dünyaca ünlü Hint oyuncu Salman Khan, Tiger 3 filminin çekimleri için İstanbul'a geldi. Çekimlerin bir kısmı da Antalya ve Kapadokya'da gerçekleştirilecek.

Sinema / Dizi

28.04.2024, 20:53

2012 yapımı Ek The Tiger filminin ardından 2017 yılında serinin devam filmi Tiger Zinda Hai izleyici ile buluşmuştu. Şimdi ise casus gerilimi serisinin 3. filmi geliyor.  İstanbul Valiliği, geçtiğimiz günlerde Tiger 3 filminin çekimleri için iki gün boyunca bazı yolların trafiğe kapatılacağını duyurmuştu. Dabbang, Bodyguard, Sultan, Bajrangi Bhaijaan gibi filmlerin dünyaca ünlü Hint yıldızı Salman Khan, Ek Tha Tiger serisinin devam filmi olan Tiger 3 çekimleri için İstanbul'a geldi.

Salman Khan hayranları, set bölgesine giderek oyuncu ile fotoğraf çektirdi.

TİGER 3 KONUSU VE OYUNCULARI

Ali Abbas Zafar'ın bir kez daha yönetmen koltuğuna oturduğu Tiger 3'ün başrollerinde Salman Khan, Katrina Kaif ve Girish Karnad yer alıyor. Filmde Tiger'ın geçmişinden eski bir düşman tekrar ortaya çıkar ve Hint güvenlik aygıtını parçalamak ve sivilleri öldürmekle tehdit eder. Tiger, bu eski düşmanını durdurabilecek midir? Filmin 2021 yılında vizyona girmesi bekleniyor ancak gösterim tarihiyle ilgili henüz net bir bilgi bulunmuyor.

Oyuncu kadrosunda bu üç ismin yanı sıra Sartaaj Kakkar ve Danish Bhatt gibi isimler de yer alıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading