Yandex Metrica

Sadakatsiz ekrana veda ediyor! Caner Cindoruk final tarihini duyurdu

Sadakatsiz ekrana veda ediyor! Caner Cindoruk final tarihini duyurdu

Başrollerinde Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen gibi isimlerin rol aldığı Sadakatsiz dizisinde sona yaklaşıldı. Dizi için final kararı alındığı öğrenilirken, Cindoruk final tarihini duyurdu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:53

İlk sezonuyla ekranlarda fırtınalar estiren Sadakatsiz dizisi, ikinci sezonuyla devam ediyor. Önceki sezonda reyting rekorları kıran dizi, bu sezonda beklenen ilgiyi görememiş ve reyting rekabetinde gerilerde kalmıştı. Çarşamba akşamları ekrana gelen diziye yeni isimler de dahil oldu ancak durum değişmedi.

Geçtiğimiz haftalarda Ali İl, Yeliz Kuvancı ve Burak Sergen diziye veda etmişti. Şimdi ise dizinin ekrana veda edeceği öğrenildi.Başrolde yer alan Caner Cindoruk, reytingleri düşen dizinin ne zaman final yapacağını açıkladı.

SON 10 BÖLÜM

Med Yapım'ın sahibi Fatih Aksoy'un annesinin cenaze töreninde soruları yanıtlayan Caner Cindoruk, diziyle ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Cindoruk, son 10 bölümü çektiklerini açıkladı. Sadakatsiz, son olarak 50. bölümüyle ekrana gelmişti. Yani dizi 60. bölümünde izleyicilere veda edecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading