Yandex Metrica

Sadakatsiz'de ortalık karışacak! Diziye sürpriz bir karakter dahil oluyor! Hikaye yeniden şekillenecek

Sadakatsiz'de ortalık karışacak! Diziye sürpriz bir karakter dahil oluyor! Hikaye yeniden şekillenecek

Kanal D'nin ilgiyle izlenen dizisi Sadakatsiz'le ilgili sürpriz bir gelişme yaşandı. Dizinin ekibine hikayeye yön verecek yeni bir karakter dahil oluyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:40

Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisi yılbaşı arasının ardından dün akşam yeni bölümüyle ekrana döndü. 46. bölümde Asya ve Volkan'ın Ali'nin başına gelen kaza nedeniyle birbirlerine kenetlenmesi Aras'ı rahatsız etti. Dizinin ilerleyen dakikalarında Volkan'ın gizli kamera yerleştirdiği, Aras'ın annesinin hayatta olduğu gibi detaylar ortaya çıktı. 

Sadakatsiz, şimdi ise yeni bir gelişmeyle gündeme geldi. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizinin yeni bölüm finalinde sürpriz bir karakter katılıyor. Neslihan Yeşilyurt'un yönetmen koltuğunda oturduğu diziye Serhat Parıl katıldı.

Parıl'ın canlandıracağı Onur karakteri Derin'in hayatına girecek ve ikilinin yakınlaşmaları dizideki olayların yeniden şekillenmesine neden olacak. 

Diğer yandan dizinin Asya'sı Cansu Dere'nin koronavirüse yakalandığı ortaya çıkmıştı. Bu nedenle dizinin çekim takvimi de değişti. Ekip, Asya'lı sahneler için pazar günü sete çıkacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading