Yandex Metrica

Ryan Reynolds'lı 'Free Guy' filminden son fragman!

Ryan Reynolds'lı 'Free Guy' filminden son fragman!

Shawn Levy'nin yönettiği, Ryan Reynolds'ın başrolünde yer aldığı Free Guy filminden yeni fragman izleyicilerin beğenisine sunuldu.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

Deadpool yıldızı Ryan Reynolds'ın başrolde olduğu Free Guy filminden vizyon öncesi yeni fragman paylaşıldı. Bilim kurgu, aksiyon ve komedi türlerini harmanlayan filmin yönetmenliğini, Stranger Thing yapımcılarından Shawn Levy üstleniyor.

Reynolds, bir video oyununun içinde olduğunu fark eden bir adamı canlandırıyor. Jodie Comer ise Guy'a oyunun yaratıcısı Antoine'ın her şeyi kapatacağını bildiren, dünyadaki bir insan tarafından kontrol edilen oyun karakteri Molotov Girl'ü oynuyor.

Filmin özeti şöyle: Reynolds, soygunlar, silahlı çatışmalar ve otomobil hırsızlığıyla dolu bir yerde sıradan bir banka memuru olan Guy karakterine hayat veriyor. Tek sorun, kendisinin ve tüm arkadaşlarının aslında bu dünyada sadece oyuncu karakterlerin sürükleyiciliğini artırmak için var olan NPC'ler olduğu hakkında hiçbir fikrinin olmamasıdır. Guy, bu gerçeği fark ettiğinde hayatını yeniden yazar ve hikayenin kahramanı olur.

Oyuncu kadrosunda Reynolds'a Jodie Comer, Lil Rel Howery, Utkarsh Ambudkar, Joe Keery, Camille Kostek ve Taika Waititi eşlik ediyor.

Başlangıçta Temmuz 2020'de çıkış yapması planlanan Free Guy, Covid-19 salgını nedeniyle birkaç kez ertelendi. Film, 13 Ağustos 2021'de vizyona girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading