Yandex Metrica

RTÜK lisans başvurusunu onaylamıştı! HBO Max Türkiye'ye gelecek mi? Flaş açıklama geldi

RTÜK lisans başvurusunu onaylamıştı! HBO Max Türkiye'ye gelecek mi? Flaş açıklama geldi

RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin, HBO Max'in RTÜK'ten internet yayın platformu lisansı aldığını duyurdu. Bu durum HBO Max'in Türkiye'ye geldiği şeklinde yorumlanmıştı ancak durum farklı çıktı. HBO Max'ten resmi açıklama geldi.

Sinema / Dizi

01.05.2024, 23:42

HBO Max, Türkiye yayınları için birçok proje hazırlığı yapmıştı. Ancak daha sonra bu projeler iptal olmuştu. HBO Max'in Türkiye'ye gelip gelmeyeceği merak konusu olurken, RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin'in açıklaması umutlandırmıştı.

Şahin, HBO Max'in RTÜK'ten internet yayın platformu lisansı aldığını duyurdu. RTÜK Başkanı'nın açıklaması, platformun Türkiye'de yayın hayatına başlayacağı şeklinde yorumlandı. HBO Max'ten konuyla ilgili açıklama geldi. 

"TÜRKİYE'DE YAYIN YAPMAK GİBİ BİR PLANIMIZ YOK"

WebTekno'ya konuşan Warner Bros. Discovery, Türkiye'de HBO Max'i yayına alma planlarının olmadığını belirtti. Şirket açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

"Basında çıkan son haberlerin aksine, Warner Bros. Discovery olarak HBO Max’i Türkiye’de yayına almak gibi bir planımız yoktur. Daha önce de belirtildiği gibi, Warner Bros. Discovery, 2023 yılında HBO Max ve Discovery Plus servislerini birleştirme kararı aldı. Warner Bros. Discovery’nin sunacağı bu yeni hizmet, 2024’ten itibaren Avrupa’da kullanıma sunulacak ve ilk olarak HBO Max’in hali hazırda mevcut olduğu pazarlarda yayına başlayacaktır."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading