Yandex Metrica

Rose Bryne, 'They Are Us'ta Jacinda Ardern'i canlandıracak

Rose Bryne, 'They Are Us'ta Jacinda Ardern'i canlandıracak

2019'da Yeni Zelanda'da müslümanlara yapılan saldırıyı anlatan They Are Us filminde Rose Bryne, Başbakan Jacinda Ardern'i oynayacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

Avustralyalı sevilen oyuncu Rose Bryne, Yeni Zelanda Başbakanı Jacinda Ardern'e odaklanan yeni bir filmde rol alacak. They Are Us isimli filmi, Andrew Niccol yazıp yönetecek. Film, 15 Mart 2019'da bir camide yaşanan silahlı saldırının ardından Yeni Zelanda'nın msülüman topluluğuna odaklanacak.

Cuma namazı sırasında meydana gelen trajik olayda tek başına silahlı bir kişi 51 kişiyi öldürmüş, 40 kişiyi yaralamıştı.

They Are Us, 'Genç liderin trajik olay karşısında verdiği tepki hakkında ilham verici bir hikaye' olarak tanımlanıyor. Başlık, saldırının ardından Başbakan'ın yaptığı güçlü konuşmadan geliyor. Ardern'in saldırıya verdiği yanıt, dünya çapında övgü toplamıştı.

Niccol, film hakkında Deadline'a yaptığı açıklamada "They Are Us, saldırıyla ilgili değil, saldırıya verilen tepkiyle ilgili. Eşi benzeri görülmemiş bir nefret eyleminin bir sevgi ve destekle nasıl üstesinden gelindiği. Film ortak insanlığımızı ele alıyor, bu yüzden dünyanın dört bir yanındaki insanlara hitap edeceğini düşünüyorum." dedi.

Bryne kısa süre önce FX'in mini dizisi Mrs. America'da gazeteci ve aktivist Gloria Steinem'i canlandırdı. Aynı zamanda bu ay gösterime girecek olan Apple Tv+ orijinal dizisi Physical'ın hem başrolünü hem yapımcılığını üstleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading