Yandex Metrica

Rosamund Pike'lı The Wheel of Time Dizisinden İlk Fragman

Rosamund Pike'lı The Wheel of Time Dizisinden İlk Fragman

Amazon, başrolünde Rosamund Pike'ın yer aldığı The Wheel of Time dizisinden ilk fragmanı izleyicilerin beğenisine sundu. Dizi, Kasım ayında yayınlanacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

Amazon, Robert Jordan'ın aynı adlı fantastik serisine dayanan The Wheel of Time'ın dizi uyarlamasından nihayet fragman yayınladı. Başrolde yer alan Rosamund Pike, Moraine karakterini canlandırıyor. 

The Wheel of Time, sihri yalnızca kadınların kullanabildiği fantastik bir dünyada geçiyor. Hikaye, Aes Sedai isimli güçlü ve gizemli örgütün lideri olan Moiraine'i konu alıyor. Moiraine karakteri, beş erkek ve kadınla birlikte dünya çapında ölüme meydan okuyarak tehlikelerle dolu bir maceraya atılıyor. Gizli örgüt dünyanın şifacıları, bilim adamları ve filozofları olarak hareket ederek insanlığı büyük tehlikelere karşı korur.

Amazon the wheel of time

The Wheel of Time 'ın oyuncu kadrosuna Pike'ın yanı sıra Josha Stradowski, Marcus Rutherford, Zoe Robins, Barney Harris, Madeleine Madden, Michael McElhatton, Alvaro, Maria Doyle Kennedy, Priyanka Bose, Daryl McCormack, Sophie Okonedo, Clare Perkins ve Kae Alexander rol alıyor. Yönetmen koltuğunda Uta Briesewitz oturuyor. Rosamund Pike aynı zamanda dizinin yapımcıları arasında bulunuyor.

Dizi, 19 Kasım'da izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading