Yandex Metrica

Recep İvedik 7 konusu ne? Şahan Gökbakar Recep İvedik 7 hakkında açıklama yaptı!

Recep İvedik 7 konusu ne? Şahan Gökbakar Recep İvedik 7 hakkında açıklama yaptı!

Recep İvedik serisinin son filmi Recep İvedik 6' dan sonra vatandaşlar 7. filmin konusunun ne olacağını merak etti. Sevenleri tarafından merak edilen Recep İvedik 7 konusu ne olacak diye araştırılıyor. Peki Recep İvedik 7 konusu ne?

Sinema / Dizi

27.01.2024, 13:04

Recep İvedik 6 sonrasında gözler bir sonraki filmi olacak Recep İvedik 7' ye çevrildi. Vatandaşlar internette Recep İvedik 7 konusu ne olacak diye araştırma yapıyor. Peki Recep İvedik 7 konusu ne?

RECEP İVEDİK 7 KONUSU NE?

Recep İvedik rolünü canlandıran Şahan Gökbakar, 2019 senesinde verdiği bir röportajda Recep İvedik 7' nin konusunu anlatmıştı.

Recep İvedik 7'yi de izleyicilerle buluşacağını söyleyen Şahan Gökbakar, sözlerine şöyle devam etti: 

"Benim olaya bakış açım, özellikle dördüncü filmden sonra şu hal aldı: Biz şimdi Recep'i daha eğlenceli nereye yollayabiliriz, hangi ortamın içine sokabiliriz. Daha komiğini çıkartabileceğimiz… Filmlerdeki genel matematiğimiz şu. Recep'i ait olmadığı bir dünyanın içine koyuyoruz ve Recep o dünyayı fethediyor. Bizim olayımız bu." dedi.

Gökbakar sözlerine şunları da ekledi:

"O yüzden benim için her filmi düşünürken yeni olan, beni zorlayan, fazlaca uğraşmaya iten şey bu: 'Daha yeni nereye koyabiliriz Recep'i?' Birkaç şey de buldum. Daha sonraki seriler için. Devam eder inşallah. Bir iki tane fikrim vardı. Onun içinden Afrika'yı seçmiştim. Şimdiki planım Uzak Doğu'ya yollamak Recep'i."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading