Yandex Metrica

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi ne zaman çekildi?

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi ne zaman çekildi?

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi TRT 1 ekranlarında izleyici ile buluşuyor. Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filminin yönetmenliğini İsmail Fidan, senaristliğini Ozan Civit yapmaktadır. Peki Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi ne zaman çekildi? İşte detaylar...

Sinema / Dizi

20.03.2024, 23:31

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi oyuncuları arasında  Hakan Coşar, Şirin Giobbi, Levent Kol yer almaktadır. Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi animasyon, macera türündedir. Peki Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi ne zaman çekildi? İşte merak edilen soruların yanıtları...

RAFADAN TAYFA DEHLİZ MACERASI FİLMİ OYUNCULARI KİM?

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi seslendirme kadrosu şu şekildedir;

Nusret Çetinel, 
Levent Kol, 
Yağmur Sergen, 
Hakan Coşar, 
Şirin Giobbi, 
Emine Sergen

RAFADAN TAYFA DEHLİZ MACERASI FİLMİ KONUSU NE?

Kötü niyetli bir müteahhit, deprem güvenliği yoktur raporu alarak mahalledeki evleri yıkmak, cebini doldurmak istemektedir. Bunak diye çoğu zaman kendisine itibar edilmeyen Kuşçu Baba, tarihi özelliklerinden ötürü mahalleye dokunulmayacağını söylese de durumdan tedirgin olan mahallelileri ikna edemez. Ona bir tek kendilerine Rafadan Tayfa lakabını takmış olan bir grup çocuk inanmaktadır ve kütüphanede araştırmaya başlarlar. İstanbul'un tarihi kıymeti olan dehlizlerinden bir tanesinin mahallenin altında olduğu bilgisine ulaşırlar. Mahallenin akıbeti artık Rafadan Tayfa'nın elindedir. Dehlizi bulup, korkmaktan başka bir şey yapmayan ailelerini teskin etmekten başka yolları yoktur.

RAFADAN TAYFA DEHLİZ MACERASI FİLMİ NE ZAMAN ÇEKİLDİ?

Rafadan Tayfa Dehliz Macerası filmi 26 Ekim 2018 tarihinde beyaz perdeye yansıdı. 1 saat 31 dakika uzunluğunda olan Rafadan Tayfa Dehliz Macerası animasyon, macera türündedir.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading