Yandex Metrica

Prison Break yıldızı Wentworth Miller'a otizm teşhisi konuldu

Prison Break yıldızı Wentworth Miller'a otizm teşhisi konuldu

Prison Break dizisinde canlandırdığı Michael Scofield karakteriyle tanınan Wentworth Miller, kendisine otizm teşhisi konulduğunu açıkladı.

Sinema / Dizi

17.05.2024, 00:03

The Flash, The Loft, Resident Evil, Underworld gibi yapımlarda rol alan, Prison Break dizisindeki Michael Scofield rolüyle tanınan Wentworth Miller, otizmli olduğunu açıkladı. Instagram üzerinden paylaşım yapan Miller, bir yıl önce otizm teşhisi aldığını ve bu konudaki duygularını paylaştı.

49 yaşındaki oyuncu sosyal medya hesabında, "Bu sonbahar, otizm teşhisi almamın üzerinden 1 yıl geçti. Öncesinde kendi kendime teşhis koymuştum. Ardından resmi bir teşhis geldi. Güncellenmesi gereken, uzun ve kusurlu bir süreçti. Ben orta yaşlı bir adamım. 5 yaşında değilim." dedi.

Miller ayrıca, teşhis nedeniyle şok olduğunu ancak sürpriz olmadığını da yazdı. Oyuncu, " Bu değiştirebileceğim bir şey değil. Otistik olmak kim olduğumun merkezinde yer alıyor. Başardığım/anlattığım her şey için." ifadelerini kullandı.

Miller, "Otizm hakkında yeterince bilgim yok (Bilinecek çok şey var)ç Şu anda anlayışımı geliştirmem gerekiyor gibi görünüyor. 50 yıllık yaşanmış deneyimi yeni bir mercekle yeniden incelemek gerekiyor." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading