Yandex Metrica

Peaky Blinders'ın 6. sezon tarihi belli oldu! Son 6 gün

Peaky Blinders'ın 6. sezon tarihi belli oldu! Son 6 gün

Dünya genelinde geniş izleyici kitlesine sahip olan Peaky Blinders'ın altıncı sezon yayın tarihi açıklandı. Dizi, 6. sezonuyla birlikte ekrana veda edecek.

Sinema / Dizi

29.02.2024, 20:57

Yayın hayatına 2013 yılında başlayan ve büyük beğeni toplayan İngiliz suç drama dizisi Peaky Blinders'ın altıncı ve son sezon çıkış tarihi belli oldu. 

1919 yılında İngiltere, Birmingham'daki bir suç çetesinin yükselişini anlatan dizinin 6. sezonu 27 Şubat'ta başlayacak. 6 bölümden oluşacak olan sezon Pazar günleri BBC'de yayınlanacak. Final sezonunun Netflix'te ne zaman yayınlanacağı ise henüz bilinmiyor. 

Steven Knight'ın yaratıcısı olduğu dizinin son sezonu için Anthony Byrne yönetmen koltuğuna geri dönüyor. Dizinin başrolü Cillian Murphy, son sezonun karanlık ve kaotik olacağını belirtiyor. Thomas Shelby 6. sezon için geri dönecek. 

Tom Hardy, Sophie Rundle, Ian Peck, Ned Dennehy, Paul Anderson, Charlotte Riley, Sam Calflin, Natasha O'Keefe gibi isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezonunda Anya Taylor-Joy da rol alacak. Thomas'ın halası Polly Gray'i canlandıran Helen McCrory ise kanser nedeniyle geçtiğimiz yıl hayatını kaybetmişti.

Grubun dağıldığı ve üyelerin birbirine düşman olduğu bir zamanda Tommy kendisi ve ailesi için kurtuluş bulabilecek mi? Nazi partisinin yükselişe geçmesinin yanı sıra, 5. sezonun odak noktası olan siyasi çalkantının gerçekleri de görülecek.

Peaky Blinders 6. sezon, 27 Mart'ta yayınlanmaya başlayacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading