Yandex Metrica

Oscar Isaac, Marvel'ın 'Moon Knight' dizisinin başrolünde

Oscar Isaac, Marvel'ın 'Moon Knight' dizisinin başrolünde

Oscar Isaac, Marvel ve Disney +'ın Moon Knight adlı serisinde başrolü üstlenecek. Marvel, Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile haberi doğruladı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:31

Marvel, Oscar Isaac'in Disney+'ta yayınlanacak olan Moon Knight serisinin başrolünde yer aldığını doğruladı. Geçtiğimiz yıl Isaac'in dizide rol alacağı söyleniyordu ancak resmi bir açıklama yapılmamıştı. Marvel'ın resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile Star Wars oyuncusunun Moon Knight serisinde rol alacağı onaylanmış oldu.

Ex Machina, Star Wars: The Force Awakens gibi filmlerde rol alan, X-Men'de Apocalypse rolüyle adından söz ettiren Isaac, Marc Spector olarak izleyici karşısına çıkacak. 

Moon Knight, Bushman isimli bir terörist tarafından öldürüldükten sonra Mısır Ay Tanrısı Khonshu tarafından hayata döndürülen paralı asker Marc Spector'ı konu alıyor. Khonsu'nun süper güçlerine sahip olan Spector, aynı zamanda bir taksi şoförü, zengin playboy ve maskeli bir kanun kaçağı da dahil olmak üzere birçok çelişkili kişiliğe sahip olur ve bu da olayları karmaşık bir duruma sürükler.

Mohamed Diab'ın yönetmenliğini yapacağı dizide Jeremy Slater baş yazar olarak görev yapacak. Oyuncu kadrosunda Isaac'in yanı sıra May Calamawy ve Ethan Hawke'ın da yer alacağı biliniyor. Mart ayında çekime başlayan dizinin 2022'de yayınlanması planlanıyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading