Yandex Metrica

Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi? Hastane, otel, havalimanı nerede? Hangi ilde çekildi?

Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi? Hastane, otel, havalimanı nerede? Hangi ilde çekildi?

Ölümlü Dünya filminin beyaz perdede ve dijital platformlarda yakaladığı başarının arından filmin devamı 1 Aralık'ta gösterime girdi. Ölümlü Dünya 2'nin gişede büyük bir başarı yakalaması bekleniyor. Beyaz perdeden sonra filmin Netflix'te mi yoksa Disney Plus'ta mı yer alacağı konusunda ise henüz resmi bir açıklama gelmedi. Sinemada Ölümlü Dünya 2'yi izleyenler Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi? Ölümlü Dünya 2 filmindeki hastane, otel, havalimanı nerede? lümlü Dünya 2 hangi ilde çekildi? sorularına yanıt arıyor.

Sinema / Dizi

23.03.2024, 22:39

Ölümlü Dünya 2 nihayet uzun bir bekleyişin ardından beyaz perdedeki yerini aldı. Film 1 Aralık 2023 tarihinde sinemalarda yayınlandı. Ali Atay tarafından yönetilen filmin gişede büyük bir başarı yapması bekleniyor. Özellikle Ölümlü Dünya'nın Netflix'te yayınlanmasının ardından hayran kitlesinin oldukça arttığı belirtiliyor. Filmi izleyenler Ölümlü Dünya 2 nerede çekildi? Hastane, otel, havalimanı nerede? Hangi ilde çekildi? sorularını arama motorlarına sıkça sormaya başladı. 

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 NEREDE ÇEKİLDİ?

Ölümlü Dünya 2 konusu ve senaryosu bakımından tek bir mekana bağlı klamadan çekimleri yapılan bir film. Sürekli kaçış ve kovalamanın yer aldığı filmin çekimleri çok sayıda ilde gerçekleşti. Ölümlü Dünya 2'nin çekimlerine 1 Haziran'da başlamıştı. Filmin ana çekim merkezi ise İstanbul oldu. İstanbul'da tarihi ara sokaklarda set kurularak çekimler yapıldı. Ayrıca hastane, otel gibi kamusal alanlarda da Ölümlü Dünya 2 çekimi gerçekleşti. 

ÖLÜMLÜ DÜNYA FİLMİ HASTANE, OTEL NEREDE?

Ölümlü Dünya filmi çekimlerinin yapıldığı otel ve hastanenin nerede olduğu merak edilmeye başlandı. Dizide yer alan otel ve hastanenin nerede olduğu bilinmiyor. 

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 ÇIKTI MI?

Ölümlü Dünya'nın devam filmi olan Ölümlü Dünya 2 filmi 1 Aralık'ta vizyona girdi.

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 KONUSU NE?

Hayatlarına kanun kaçağı olarak devam eden Mermer ailesi artık kendilerine bir çıkış yolu bulmak zorundadır. Zafer’in örgütün eline düşmesi ile Mermer ailesi son bir vurgun yapmaya karar verir. Merme ailesinin başından geçen komik ve maceralı olaylar Ölümlü Dünya 2 filminde olacak. 

ÖLÜMLÜ DÜNYA 2 OYUNCULARI

Ahmet Mümtaz Taylan

Feyyaz Yiğit

Alper Kul

Mehmet Özgür

Giray Altınok

Sarp Apak

 İrem Sak

Özgür Emre Yıldırım

Doğu Demirkol

Reha Özcan

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading