Yandex Metrica

Olivia Colman başrollü The Lost Daughter'dan ilk fragman

Olivia Colman başrollü The Lost Daughter'dan ilk fragman

Maggie Gyllenhaal'ın yönetmen koltuğuna oturduğu The Lost Daughter filminden ilk fragman görücüye çıktı. Olivia Colman başrollü film, Aralık ayında Netflix'te olacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:09

Secretary, The Dark Knight ve Crazy Heart gibi filmlerle tanınan Maggie Gyllenhaal, ilk uzun metrajlı filmi The Lost Daughter ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrolünü Oscar ödüllü Olivia Colman'ın üstlendiği filmden ilk fragman yayınlandı. The Lost Daughter, Elena Ferrante'nin aynı adlı romanına dayanıyor.

The Lost Daughter'ın özeti şöyle: Leda, kızları evden ayrıldığında özgürleşmiş ve hayatı daha kolay hale gelmiş hisseder. İtalya'nın güneyinde küçük bir sahil kasabasında tatile çıkar. Tatil sırasında Nina isimli biriyle tanışır. Küçük, anlamsız görünen bir olay, Leda'ya bir anne olarak yaptığı seçimleri ve travmatik anılarını hatırlatır. Bir kadının kendini yeniden keşfetmesinin görünüşte dingin hikayesi, kısa süre içinde geçmişindeki tercihlerine ve kaygılarla dolu zihin dünyasına götürür.

The Lost Daughter'ın oyuncu kadrosunda Olivia Colman'a Dakota Johnson eşlik ediyor. Kadroda ayrıca Normal People yıldızı Paul Mescal, Jessie Buckley, Peter Sarsgaard, Oliver Jackson-Cohen, Jack Farthing, Ed Harris ve Dagmara Dominczyk gibi isimler de yer alıyor.

Dünya prömiyerini Venedik Film Festivali'nde yapan The Lost Daughter, 17 Aralık'ta sinemalarda, 31 Aralık'ta ise Netflix'te izleyici ile buluşacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading