Yandex Metrica

O Kız neden final yapacak? O Kız bitiyor mu, final bölümünden neler yaşanacak?

O Kız neden final yapacak? O Kız bitiyor mu, final bölümünden neler yaşanacak?

Kanal D ekranlarında Eylül 2022’den bu yana ekranlara gelen O Kız dizisi için final günü yaklaşıyor. Dizinin sevenleri neden biteceği hakkında araştırmalara başlamış durumda. O Kız’ın final bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Peki, O Kız neden final yapacak? O Kız bitiyor mu, final bölümünden neler yaşanacak?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 20:34

O Kız bu hafta Çarşamba akşamı 24. Bölüm ile final yapacak. Dizi geçen yıl Eylül ayında Kanal D ekranlarında seyirci karşısına çıkmıştı. O Kız’ın neden final yaptığı merak ediliyor.O Kız neden final yapacak? O Kız bitiyor mu, final bölümünden neler yaşanacak?

O KIZ FİNAL BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Ozan korkunç bir plan yapıyor. Gerçek babasının Sinan olduğunu öğrenen Zeynep yıkılmıştır. Ancak asıl yıkımı Zeynep'i kaybettiğini düşünen Kadir yaşar. Kızından ayrı kalmak onun o masum kalbini çok yaralar. Ozan ise süregelen hırslarının esiri olmuştur. Merkezinde Zeynep olan korkunç bir plan yapar. Artık her şey o tetiğin ucundadır. Zeynep'e ne olacak?

O Kız dizisi 15 Mart Çarşamba günü final bölümüyle izleyicisiyle buluşacak.

O KIZ NEDEN BİTİYOR?

O Kız’ın neden final yaptığıyla ilgili henüz bilgi bulunmuyor. Dizi ile ilgili detyalar geldikçe haberimizin içinde yer alacaktır.

>O KIZ FİNAL BÖLÜMÜ HD İZLE

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading