Yandex Metrica

Netflix'in yeni dizisi gizemli konusuyla ekrana kilitleyecek! Sıcak Kafa'dan ilk fragman geldi

Netflix'in yeni dizisi gizemli konusuyla ekrana kilitleyecek! Sıcak Kafa'dan ilk fragman geldi

Netflix, yeni Türkiye orijinallerinden Sıcak Kafa'nın ilk tanıtımını paylaştı ve yayın tarihini duyurdu. Dizinin başrollerinde Osman Sonant, Gonca Vuslateri ve Hazal Subaşı gibi isimler yer alıyor.

Sinema / Dizi

04.04.2024, 22:28

Netflix, çok konuşulacak bir yapımı daha izleyicilerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Sıcak Kafa isimli diziden yayınlanan ilk tanıtım fragmanıyla birlikte yayın tarihi de duyuruldu. 

Afşin Kum'un aynı adlı romanından uyarlanan dizi, dil ve konuşma yoluyla zihinden zihine bulaşan bir delilik salgınını anlatıyor. Yönetmen koltuğunda Mert Baykal'ın oturduğu Sıcak Kafa, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda Osman Sonant, Gonca Vuslateri, Hazal Subaşı, Feriha Eyüboğlu, Erdem Akakçe ve Tilbe Saran yer alıyor.

Sıcak Kafa'nın konusu şöyle: Konuşma yoluyla zihinden zihine yayılan gizemli delilik hastalığından etkilenmeyen tek kişi eski dilbilimci olan Murat Siyavuştur. Acımasızlığı ile bilinen 'Salgınla Mücadele Kurumu' tarafından arandığını öğrenen Murat, saklandığı kurtarılmış bölgeden kaçmak ve yangınlar içindeki İstanbul'un gizemli dehlizlerinde hastalığın ona bıraktığı miras olan "sıcak kafa"sının sırrını öğrenmek için peşine düşmek zorunda kalır.

Sıcak Kafa, 2 Aralık'ta Netflix'te yayınlanacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading