Yandex Metrica

Netflix'in Gökçe Bahadır başrollü Kulüp dizisinden ilk fragman

Netflix'in Gökçe Bahadır başrollü Kulüp dizisinden ilk fragman

Zeynep Günay Tan ve Seren Yüce'nin yönetmenliğini yaptığı Kulüp dizisinden ilk fragman paylaşıldı. Dizi, Kasım ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:06

Netflix'in Kulüp isimli dizisi Kasım ayına damgasını vuracak gibi görünüyor. Seyircileri 1955 yılına götürmeye hazırlanan dizi, Musevi bir annenin hikayesini konu alıyor. Gerçek bir hikayeya dayanan filmin yönetmenliğini Seren Yüce ve Zeynep Günay Tan üstlenirken, senaryoda ise Necati Şahin'in imzası bulunuyor. Dizinin yapımcılığını ise Saner Ayar ve Ayşe Durmaz üstleniyor.

KULÜP DİZİSİ KONUSU

Kulüp dizisinin konusu ise şöyle: Eski bir mahkum olan Matilda, bir gece kulübünde çalışmaktadır. Matilda, hapiste olduğu dönem görüşemediği kızı Raşel ile güzel bir ilişki kurmaya çalışmaktadır. Aynı zamanda patronu Orhan ve gece kulübü yöneticisi Çelebi ile sanatçı Selim'in egolarıyla da mücadele etmektedir. Matilda'nın kulübe ayak basmasıyla birlikte her şey değişir.

KULÜP DİZİSİ OYUNCULARI

Kulüp dizisinin oyuncu kadrosunda şu sıralar Evlilik Hakkında Her Şey'de rol alan Barış Arduç, Yalancı dizisinin Mehmet Emir'i Salih Bademci, Fırat Tanış, Metin Akdülger ve Asude Kalebek gibi isimler yer alıyor. 

Kulüp, 5 Kasım'da Netflix'te izleyici ile buluşacak.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading