Yandex Metrica

Netflix You dizisi 3. sezon yayınlandı

Netflix You dizisi 3. sezon yayınlandı

Netflix'in gerilim dizisi You'nun 3. sezonu bugün izleyici ile buluştu. Yeni sezon normal bir çift olmaya çalışan Joe ve Love'ı konu alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:07

Netflix'in psikolojik gerilim türündeki You dizisi, ilk olarak Eylül 2018'de yayınlandı. Dizi, popülerliği yakalamasının ardından 2. ve 3. sezonlarda da devam etti. You'nun heyecanla beklenen 3. sezonu, bugün platformda yayınlandı. Haberi kısa bir tanıtım videosuyla duyuran Netflix, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "Uykusuz gecelere hazır mısın, Joe? YOU şimdi sadece Netflix'te. " ifadelerini kullandı.

Love ve Joe bu sezon oldukça kaotik ve tehlikeli durumların içinde olacak. You 3. sezon konusu şöyle: Bu sezon, evli ve normal bir çift olmaya çalışan Joe ve Love'ı konu alacak. Joe, ne kadar iyi bir koca ve baba olmak istese de, sırlarını bilen Love ile evliliğin zor olacağını fark eder. Joe, çok geçmeden komşuları Natalie'yi takıntı haline getirir.

You 3. sezon oyuncuları arasında Penn Badgley, Victoria Pedretti, Saffron Burrows, Tati Gabrielle, Dylan Arnold, Shalita Grant, Travis Van Winkle yer alıyor.

Dizinin 3. sezonu Netflix'te izlenebiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading