Yandex Metrica

Netflix iptal etmişti, Disney Plus yeniden hayata geçiriyor! Yepyeni bir Daredevil dizisi geliyor

Netflix iptal etmişti, Disney Plus yeniden hayata geçiriyor! Yepyeni bir Daredevil dizisi geliyor

Netflix'in üçüncü sezonundan sonra iptal ettiği Daredevil dizisi yeniden ekrana dönmeye hazırlanıyor. Disney Plus'ın yeni bir Daredevil dizisi için hazırlık yaptığı öğrenildi.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:17

Netflix'te 2015-2018 yılları arasında yayınlanan ve başrolünde Charlie Cox'un yer aldığı Daredevil dizisi, geniş bir izleyici kitlesine ulaşmıştı. Ancak dizi popülerliğine rağmen üçüncü sezonun sonunda Netflix tarafından iptal edilmişti. Disney Plus'tan dizinin hayranlarına güzel haber geldi. 

Variety ve Hollywood Reporter'ın haberine göre, Disney Plus Daredevil'in yapımcıları Matt Corman ve Chris Ord ile yeni bir Daredevil dizisi için anlaşma imzaladı. Dizinin başrolünde yine Charlie Cox'un yer alacağı belirtildi. 

Marvel'den diziyle ilgili henüz resmi olarak bir açıklama gelmedi ancak Corman ve Ord ile anlaşma yapılmasıyla proje hız kazanmış gibi görünüyor. Daredevil'in Disney Plus için çekilecek dizisinin "yeni bir Daredevil dizisi" olarak anılması ise dikkat çekti. Dizinin nasıl devam edeceği merak konusuyken, birçok kişi hikayenin kaldığı yerden devam edeceğine inanıyor. 

Charlie Cox, son olarak 2021 yapımı Spider Man: No Way Home filminde izleyici karşısına çıkmıştı. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading