Yandex Metrica

Netflix'in Sandra Bullock'lu yeni filmi 'The Unforgivable'dan ilk fragman

Netflix'in Sandra Bullock'lu yeni filmi 'The Unforgivable'dan ilk fragman

Nora Fingscheidt'in yönetmenliğini yaptığı, Sandra Bullock'un başrolünü üstlendiği The Unforgivable'dan ilk fragman paylaşıldı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:11

Netflix, "The Power of the Dog", "The Harder They Fall" ve "The Lost Daughter" dahil birçok yapımı sonbaharda izleyici ile buluşturacak. Sandra Bullock'un eski bir mahkumu oynadığı The Unforgivable da bu listede yer alıyor.  İngiliz mini dizisi Unforgiven'dan uyarlanan ve yakın zamanda yayınlanacak olan The Unforgiven'dan resmi fragmanı yayınlandı.

Nora Fingscheidt'in yönettiği film, Peter Craig, Hillary Seitz ve Courtenay Miles tarafından kaleme alındı.

The Unforgivable'ın resmi özeti şöyle:  "Şiddet içeren bir suçtan dolayı cezasını çektikten sonra hapishaneden serbest bırakılan Ruth Slater, geçmişini affetmeyecek bir topluma yeniden girer. Bir zamanlar evi olarak adlandırdığı yerde sert bir şekilde yargılanan Slater'ın tek umudu, geride bırakmak zorunda kalan küçük kız kardeşini bulmaktır. "

Bullock'un aynı zamanda yapımcıları arasında yer aldığı film, "çok karmaşık bir karakter draması içerisinde bir cinayet gizemi" olarak tanımlanıyor.  The Unforgivable'ın oyuncu kadrosunda Sandra Bullock'a Viola Davis, John Bernthal, Rob Morgan, Vincent D'Onofrio, Richard Thomas, Aisling Franciosi, Emma Nelson ve Linda Emond yer alıyor.

The Unforgivable, 24 Kasım'da sınırlı sayıda sinemalarda ve 10 Aralık'ta Netflix'te gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading