Yandex Metrica

Netflix'in Rebecca Hall imzası drama filmi Passing'den fragman

Netflix'in Rebecca Hall imzası drama filmi Passing'den fragman

Netflix, Rebecca Hall'un ilk uzun metrajlı filmi Passing'den ilk fragmanı yayınladı. Film, Kasım ayında izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:00

Oyunculuktan yönetmenliğe geçiş yapan Rebecca Hall, ilk uzun metrajlı denemesiyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Sundance Film Festivali'nde adından söz ettiren Hall imzalı filmin başrollerinde Tessa Thompson ve Ruth Negga bir araya geliyor. Film, Nella Larsen'in 1929'da yayınlanan aynı adlı romanından uyarlandı. Netflix, Passing adlı filmden ilk fragmanı izleyicilerin beğenisine sundu.

Passing, izleyiciyi 1920'lerin sonlarına New York'a götürüyor ve zıt taraflarda yaşamayı seçen iki siyahi kadının hikayesini anlatıyor. Netflix'in yayınladığı resmi özet şöyle: "Yaz aylarında bir öğleden sonra iki çocukluk arkadaşı tesadüfen bir araya gelir. Irene Reinfield, isteksizce arkadaşı Clare Kendry'nin evine girmesine izin verir. Clare, kendini Irene'in eşi, ailesi ve sosyal çevresine kendisini sevdirir. Irene, varlığının Clare tarafından alt üst edildiğini fark eder. Film, insanların takıntı ve gerçeklerini korumak için kendilerine ve başkalarına söylediği yalanların incelemesine dönüşür."

Passing'in oyuncu kadrosunda Thompson ve Negga'ya Andre Holland, Bill Camp, Gbenga Akinnagbe, Alexander Skarsgard ve Antoinette Crowe-Legacy yer alıyor.

Passing, 27 Ekim'de sınırlı sayıda sinemalarda ardından 10 Kasım tarihinde Netflix'te gösterime girecek. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading