Yandex Metrica

Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi ne zaman yayınlanacak?

Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi ne zaman yayınlanacak?

Netflix yeni filmi Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar ile gündemde yerini aldı. Netflix, birbirinden farklı pek çok yapımlarla seyircisinin beğenisini kazanmaya devam ediyor. Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi günler sonra yayınlanacak. Peki Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi ne zaman yayınlanacak?

Sinema / Dizi

29.01.2024, 22:08

Netflix ağustos ayındaki yeni film ve dizileriyle gündemde yerini aldı. Netflix yeni filmi Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar dikkatleri üzerine çekti. Konusu ve oyuncularıyla merak edilen Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi ağustos ayı içinde yayınlanacak. Peki Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi konusu nedir, oyuncuları kim? Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi ne zaman yayınlanacak?

NETFLIX FULLMETAL ALCHEMIST: THE REVENGE OF THE SCAR FİLMİ KONUSU NEDİR?

Bu devam filminde Elric kardeşler şimdiye kadarki en zorlu rakipleriyle; alnında büyük bir yara izi olan yalnız bir seri katille karşı karşıya gelmektedir.

NETFLIX FULLMETAL ALCHEMIST: THE REVENGE OF THE SCAR OYUNCULARI KİM?

Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi başrol oyuncuları şöyle: Ryosuke Yamada,Tsubasa Honda,Dean Fujioka

NETFLIX FULLMETAL ALCHEMIST: THE REVENGE OF THE SCAR NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi 20 Ağustos 2022 tarihinde yayınlanacak. 2 saat 5 dakika süren Netflix Fullmetal Alchemist The Revenge of Scar filmi Asya yapımı aksiyon türündedir. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading