Yandex Metrica

Netflix Dahmer dizisi gerçek mi? Jeffrey Dahmer kimdir? Bir seri katilin dehşet verici hikayesi!

Netflix Dahmer dizisi gerçek mi? Jeffrey Dahmer kimdir? Bir seri katilin dehşet verici hikayesi!

Netflix, bir seri katili konu alan Dahmer dizisini geçtiğimiz günlerde izleyicilerin beğenisine sundu. Dizi, 75 ülkede en çok izlenen dizi oldu. Peki Dahmer dizisi gerçek mi? Seri katil Jeffrey Dahmer kimdir? İşte Jeffrey Dahmer'in korkunç hikayesi...

Sinema / Dizi

18.03.2024, 10:55

Netflix'in Dahmer isimli dizisi dünya çapında büyük ilgi gördü. 75 ülkede en çok izlenen dizi olan Dahmer, seri katil Jeffrey Dahmer'i konu alıyor. Seri katilin kurbanlarının ailelerinden diziye tepki geldi. Dahmer dizisinin gündem olmasının ardından izleyiciler Jeffrey Dahmer kimdir? Dahmer dizisi gerçek mi? sorularına yanıt aramaya başladı. Peki Dahmer dizisi gerçek mi? İşte ayrıntılar...

DAHMER DİZİSİ GERÇEK Mİ? 

Dizi, Amerika'nın ünlü seri katillerinden Jeffrey Dahmer'ın hikayesini konu alıyor. Dahmer, Amerikalı seri katil ve tecavüzcüdür. Cinayetlerle birlikte tecavüz, işkence, nekrofili ve yamyamlık suçlarını da işledi.

JEFFREY DAHMER KİMDİR?

Jeffrey Dahmer, 21 Mayıs 1960 tarihinde Milwaukee, Wisconsin'de doğdu. 4 yaşında kasık fıtığı ameliyatı geçirene kadar hareketli ve neşeli biri olarak tanımlanıyor. Erkek kardeşinin doğumundan sonra içine kapanan Dahmer, gittikçe insanlardan uzaklaştı. Lise hayatı boyunca alkol aldı ve hayvan ölülerini keşfetmekle meşguldü. Liseyi bitirdikten 3 hafta sonra 18 yaşında ilk cinayetini işledi. 

Erkekleri ilaçla uyutup istismar edebilmek için eşcinsel saunalara gitmeye başladı. Burada bir kişiyi daha öldürdü. 1988 ve 1989 yıllarında 2'şer kişi olmak üzere 4 cinayet işledi. Barlarda kandırdığı erkeklere uyuşturucu verip istismar ediyor daha sonra boğuyordu.

Nekrofili olmaya başlayan Jeffrey, bir süre sonra cesetleri yemek için parçalara ayırdı. 

Dahmer'ın elinden kurtulmayı başaran Tracy Edwards, yoldan geçen polis aracını durdurdu ve her şeyi anlattı. Polislerin yatak odasında kopmuş uzuvlar ve görüntüler bulmasıyla Jeffrey tutuklandı. 

Seri katil, hapishanede başka bir katil tarafından öldürüldü. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading