Yandex Metrica

Netflix, Christopher Nolan ile çalışmak için her şeyi yapmaya hazır

Netflix, Christopher Nolan ile çalışmak için her şeyi yapmaya hazır

Netflix, usta yönetmen Christopher Nolan'ı etkilemeye ve yönetmenin bir sonraki filmini platformda yayınlamaya çalışıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:43

Usta yönetmen Christopher Nolan, 2017 yılında Netflix için asla bir film yapmayacağını kararlı bir şekilde belirtmiş ve platformun yayın stratejisini "akılsızca" olarak nitelendirmişti. 

Nolan, daha sonra yorumları için özür dileyerek "daha kibar olması gerektiğini" söyledi ancak yine de aynı gün hem sinemalarda hem dijital platformda film yayınlamayı doğru bulmadığı düşüncesinin arkasında durmaya devam etti.

Geçtiğimiz yıl Nolan'ın stüdyosu Warner Bros. filmlerinde bu stratejiyi uyguladı ve ardından Nolan'ın bir sonraki filmini Warner Bros. ile yapmayabileceği ortaya çıktı. Yönetmen, sinema gösterimini savunuyor ancak özellikle pandemi döneminde dünya ile birlikte sinema sektörü de değişti.

Netflix'in Küresel Filmler Başkanı Scott Stuber, Nolan'ı bir sonraki filmini Netflix için çekmeye ikna etmek için elinden geleni yapacağını söylüyor:

"Eğer yeni filmi çıkarsa ve çıktığında bu filme ev sahipliği yapabilir miyiz ve bunun gerçekleşmesi için ne yapabiliriz diye bakacağız. Nolan inanılmaz bir film yapımcısı. Yapabileceğim her şeyi yapacağım. Bu işte sıfır egoya sahip olmanız gerektiğini öğrendim. Yumruk yedim, yere yığıldım ve tekrar ayağa kalktım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading