Yandex Metrica

Sitede Ara

Mustafa Uğurlu, Netflix'in Şahmeran dizisinin kadrosunda!

Mustafa Uğurlu, Netflix'in Şahmeran dizisinin kadrosunda!

Netflix'in Serenay Sarıkaya başrollü Şahmeran dizisinin kadrosuna usta bir isim dahil oldu. Mustafa Uğurlu da dizide rol alacak.

Sinema / Dizi

17.03.2024, 19:11

Netflix'in yeni yapımı Şahmeran için hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Umur Turagay'ın yöneteceği dizinin başrollerinde Serenay Sarıkaya'nın yer alacağı açıklanmıştı. Burak Deniz ile de görüşmeler devam ederken, kadroya yeni bir ismin dahil olduğu öğrenildi.

Babamın Günahları, Bir Deli Rüzgar, İçerde, Çarpışma gibi yapımlarda rol alan, son olarak Seni Çok Bekledim dizisinde Cemal karakterine hayat veren Mustafa Uğurlu Şahmeran'ın kadrosuna katıldı.

Dizinin çekimlerinin Eylül ayında Adana'da başlaması bekleniyor. Pınar Bulut'un senaryosunu kaleme aldığı dizinin fantastik bir hikayesi var. Kadroda Mert Ramazan Demir'in de rol alacağı öğrenilirken, Melis İşiten ile de görüşme yapıldığı ortaya çıktı.

Son olarak Maraşlı dizisinde rol alan, ardından İtalya'da Ferzan Özpetek'in Cahil Periler dizisinin çekimlerine başlayan Burak Deniz'in Şahmeran'dan gelen teklifi kabul edip etmeyeceği henüz belirsiz.

Mustafa Uğurlu İçerde

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading