Yandex Metrica

Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurova'ya geri mi dönüyor?

Murat Ünalmış Bir Zamanlar Çukurova'ya geri mi dönüyor?

Geçtiğimiz sezon Bir Zamanlar Çukurova'ya veda eden Murat Ünalmış'ın diziye yeniden döneceği iddia edildi. Peki iddialar doğru mu? Murat Ünalmış BZC'ye geri dönecek mi?

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:05

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi Bir Zamanlar Çukurova yeni sezonuyla konuşulmaya devam ediyor. 3. sezon finalinde Demir Yaman karakterini canlandıran Murat Ünalmış diziden ayrılmıştı. Başarılı oyuncunun diziden ayrılma nedeni bilinmezken, ayrılık kararı akıllara dizide Fekeli karakterine hayat veren Kerem Alışık ile yaşadığı olayları getirdi.

Kerem Alışık'ın çekim sırasında sahne değiştirmek istemesi nedeniyle Murat Ünalmış ve oyuncu arasında gerginlik yaşanmıştı. Alışık'ın Ünalmış'a hakaret etmesi nedeniyle tartışma büyümüştü. Daha sonra Ünalmış'ın Kerem Alışık hakkında suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı. Yaşananların ardından Ünalmış'ın diziye veda kararını bu nedenle aldığı iddia edildi. Diğer yandan Ünalmış'ın sosyal medya hesabından yaptığı "İnsanı işinden soğutan senaristler" şeklindeki paylaşımı da ayrılık kararının senaryonun gidişatıyla ilgili olduğunu düşündürmüştü.

Kerem Alışık'ın diziye veda etmesiyle Murat Ünalmış'ın yeniden diziye döneceği iddia edildi. Oyuncu, diziye veda paylaşımının ardından geri dönecek iddialarına yeni bir açıklama yaparak dönmeyeceğini duyurmuştu. Ancak dizide Demir Yaman karakteriyle ilgili bir iz olmaması ve Kerem Alışık'ın diziden ayrılması kafaları karıştırdı.

Fekeli'nin ayrılığının ardından Ünalmış'ın diziye dönüp dönmeyeceği hakkında net bir bilgi gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading