Yandex Metrica

Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde son durum ne? Bedriye Kılıç cinayeti ne oldu?

Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde son durum ne? Bedriye Kılıç cinayeti ne oldu?

Müge Anlı'nın sunumuyla, 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan evli ve üç çocuk annesi 35 yaşındaki Bedriye Kılıç'ın ölümüne dair önemli bir gelişme açıklandı. Müge Anlı, daha önce gözaltına alınan ve serbest bırakılan kayınpeder Adem Kılıç ile ilgili yapılan bu açıklamanın stüdyodaki seyircileri şaşırttığını belirtti. "Size çok önemli bir gelişme aktaracağım." ifadesiyle başlayan duyuru, izleyicileri şoke etti. Peki Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde son durum ne? Bedriye Kılıç cinayeti ne oldu?

Sinema / Dizi

19.02.2024, 00:03

Müge Anlı'nın sunduğu "Tatlı Sert" programında ele alınan Bedriye Kılıç cinayeti, televizyon izleyicilerini ekran başına kilitledi. Konya'nın Akşehir ilçesinde 6 Temmuz 2023 tarihinde kaybolan Bedriye Kılıç'ın ailesi ve yakınları, kadının eşi tarafından şiddet gördüğünü iddia etmiş; cinayetle ilgili çelişkili ifadeler kullanan Tayfur Kılıç ise cinayeti itiraf ettikten sonra tutuklanmıştı. Müge Anlı, olaya dair yeni gelişmeyi programda açıkladı. Peki Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde son durum ne? Bedriye Kılıç cinayeti ne oldu?

MÜGE ANLI BEDRİYE KILIÇ CİNAYETİNDE SON DURUM NE?

Ünlü gazeteci Müge Anlı, canlı yayında "Size çok önemli bir gelişme aktaracağım." diyerek olayın son durumunu açıkladı. Müge Anlı Bedriye Kılıç cinayetinde son durum ne? sorusunun cevabı merak ediliyor. Müge Anlı'nın yaptığı açıklama şu şekilde;

"Baba Adem Kılıç, oğlunun işlediği cinayete yardım ve yataklık ve ayrıca suça yardım etmek suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading