Yandex Metrica

Moon Knight 2. sezon gelecek mi? Moon Knight 2. sezon ne zaman?

Moon Knight 2. sezon gelecek mi? Moon Knight 2. sezon ne zaman?

Dissosiyatif kimlik bozukluğu ile mücadele eden eski bir ABD denizcisine bir Mısır ay tanrısı Khonshu‘ya ait güçler verilir. Bu güçlere kavuşan Marc Spector, yeni güçlerin hayatını sıkıntılı bir duruma sokacağını anlar. Peki, Moon Knight 2. sezon gelecek mi? Moon Knight 2. sezon ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Sinema / Dizi

26.04.2024, 14:58

Disney Plus’ta yayınlanan Marvel dizisi Moon Knight, ilk sezonu başarılı bir şekilde tamamladı. Dizi, ilk sezonun ardından büyük bir hayran kitlesine sahip oldu. Bunu ardından ise 2. sezonun gelip gelmeyeceği büyük bir merak konusu. Dizinin yazarı ve baş yapımcısı Muhammed Diab, çektiği bir videoyla yeni sezonu doğruladı. Araştırılan, "Moon Knight 2. sezon gelecek mi? Moon Knight 2. sezon ne zaman?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

MOON KNIGHT 2. SEZON GELECEK Mİ?

Moon Knight dizisinin 6 bölümden oluşan ilk sezonu hem oyunculuk hem de senaryo bakımından büyük bir beğeni topladı. Moon Knight’ın final bölümünün ardından ise akıllardaki tek soru ‘2. sezon gelecek mi?‘ oldu.

Moon Knight dizisinin baş yapımcısı ve yazarı olan Muhammed Diab, dizide başrol olarak yer alan Oscar Isaac‘le çektiği bir TikTok videosuyla yeni sezonu doğruladı. Video, bir TikTok kullanıcısı tarafından ortaya çıktı. Ayrıca Disney ve Marvel tarafından henüz bir açıklama gelmemiş olsa da dizinin devam etme olasılığı oldukça yüksek.

Habere Tepki Ver

1

0

0

0

0

0

0

0


Loading