Yandex Metrica

Miracle Workers 3. sezonundan fragman yayınlandı

Miracle Workers 3. sezonundan fragman yayınlandı

Simon Rich'in yaratıcısı olduğu, Daniel Radcliffe ve Steve Buscemi'nin başrolünde yer aldığı Miracle Workers: Oregon Trail'den fragman ve görseller paylaşıldı.

Sinema / Dizi

19.02.2024, 11:30

En iyi komedi dizilerinden biri olan Miracle Workers: Oregon Trail, üçüncü sezonuyla geri dönüyor. TBS, mizah yazarı Simon Rich'in yazılarından uyarlanan Miracle Workers'ın üçüncü sezonundan ilk resmi fragmanı yayınladı. Kanal ayrıca yeni sezonda karşımıza çıkacak karakterlerden bir dizi görsel de paylaştı.

Fragman, Oregon Trail'in hikayesinden neler bekleyebileceğimiz hakkında bilgi veriyor. Aynı zamanda dizinin günümüz dünyası hakkında yorum yapmak için tarihsel dönemleri kullanan komedi tonunu da gösteriyor. Radcliffe'ın canlandırdığı Rahip Ezekiel Brown'ın, bilgisizliğine rağmen Oregon Patikası boyunca bir grup göçmene liderlik ettiğini görüyoruz.

Miracle Workers, Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan ve Karan Soni'yi yeni karakterler olarak yeni bir ortamda bir araya getirecek.

Dizinin ilk sezonu, insanlığın dilekçelerini idare etmekle görevlendirilen cennetteki iki fabrika işçisini konu alıyordu. 2. sezonda ise Orta Çağ'da geçiyordu ve sınıf siyasetindeki gülüçlüğü anlatıyordu.

Miracle Workers 3. sezon, 1844 yılında geçecek. Yeni sezonun resmi özeti şöyle:

"En beğenilen komedi antoloji dizisi Miracle Workers'ın üçüncü sezonu, bu kez Daniel Radcliffe, Steve Buscemi, Geraldine Viswanathan, Karan Soni ve Jon Bass'ı Amerikan Eski Batı'sına taşıyor. 1844 yılında geçen Miracle Workers: Oregon Trail, bir kanun kaçağı, bir maceracı ve Oregon Patikası'nın batısındaki bir Amerikan manzarasında bir vagon trenine liderlik eden idealist bir küçük kasaba vaizin yolculuğunu konu alıyor."

Dizi, 13 Temmuz'da TBS'de yayınlanacak. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading