Yandex Metrica

Michael Caine'in oyunculuktan emekli olduğu haberi yalanlandı

Michael Caine'in oyunculuktan emekli olduğu haberi yalanlandı

88 yaşındaki Michael Caine'in yeni filmi Best Sellers'ın son filmi olacağı, oyuncunun emekli olduğu iddia edilmişti. Ancak bu iddianın doğru olmadığı ortaya çıktı.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 18:08

Prestige, Inception, Dark Knight, Interstellar, Tenet gibi filmlerle tanınan ve Christopher Nolan'ın gözde oyuncularından biri olarak bilinen Michael Caine'in emeklilik kararı aldığı iddia edildi. İki kez Oscar'ın sahibi olan aktör, emekli olduğunu duyurdu. Cuma günü BBC radyo programına katılan usta isim, Aubrey Plaza ile birlikte oynadığı yeni filmi Best Sellers'ın son filmi olacağını söyledi. 

Caine, Simon Mayo ile yaptığı röportajında Best Sellers filmine atıfta bulunarak "Gariptir ki, filmin benim son filmim olduğu ortaya çıktı." dedi. "Çünkü iki yıldır çalışmıyorum ve bacaklarımı etkileyen omurga problemim nedeniyle çok iyi yürüyemiyorum. Ayrıca başarılı birkaç kitap da yazdım, bu yüzden artık oyuncu değilim, yazarım." ifadelerini kullandı.

Caine, "88 yaşındaki başrol oyuncusuna senaryolar yığılmıyor." diye ekledi. 

Efsanevi aktörün bu açıklamaları sinema dünyasında büyük etki yaratırken, The Wrap'in haberine göre Caine'in temsilcileri aktörün emekli olmadığını doğruladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading