Yandex Metrica

MasterChef All Star'da yarışmaya veda eden isim belli oldu! Hedefine ulaşamadan elendi: 24 Eylül MasterChef'te sürpriz veda

MasterChef All Star'da yarışmaya veda eden isim belli oldu! Hedefine ulaşamadan elendi: 24 Eylül MasterChef'te sürpriz veda

Dün akşamki heyecan dolu MasterChef All Star 2023 bölümünde, izleyenler tarafından merakla beklenen sorunun yanıtı sonunda geldi. Eleme potasında bulunan Kerem, Dilara, Barbaros, Sefa, Sergen, Azize ve Tanya arasında gerçekleşen çekişmeli eleme oyununda tüm yarışmacılar üstün bir performans sergiledi. Şeflerin istediği menüyü mükemmel bir şekilde hazırlamak için ellerinden geleni yaptılar. Finale ulaşan iki finalist Kerem ve Sefa oldu. Peki, 24 Eylül Pazar akşamı MasterChef'te elenen yarışmacı kimdi? 

Sinema / Dizi

23.01.2024, 21:27

MasterChef All Star'ın 24 Eylül Pazar akşamı ekranlara gelen bölümünde gerçekleşen eleme gecesi, izleyicileri büyülemeyi başardı. Fenomen yarışma programı MasterChef, her pazar olduğu gibi bu Pazar da heyecan dolu bir eleme oyununa ev sahipliği yaptı. 

Sezon boyunca başarıyla ilerleyen MasterChef'te, yarışmacılar arasındaki rekabet her geçen gün daha da yoğunlaşıyor.

Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın jüri üyeliği yaptığı bu bölümde, 24 Eylül Pazar günü eleme oyunu gerçekleştirildi. Peki, MasterChef'ten ayrılan isim kim oldu? 

24 EYLÜL MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

24 Eylül Pazar akşamı ekrana gelen MasterChef bölümünde, haftanın son aşaması olan eleme oyunu büyük bir heyecana sahne oldu. 

Dokunulmazlık oyunlarının ardından eleme potasına gönderilen yarışmacılar, bu zorlu mücadelede yeteneklerini sergiledi. Bu haftanın eleme adayları ise Kerem, Dilara, Barbaros, Sefa, Sergen, Azize ve Tanya olarak belirlenmişti. 

Bu yedi yarışmacı, şeflerin istediği menüyü ve tabağı mükemmel bir şekilde hazırlamak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar.

Gecenin en lezzetli tabağını oluşturan ve şeflerin takdirini kazanan isim, Sergen oldu. Ardından, Barbaros ve Dilara da lezzetli tabaklarıyla dikkat çekerek öne çıkan yarışmacılar arasına katıldı.

SEFA YARIŞMAYA VEDA ETTİ

Son turda kalan iki isim Sefa ve Kerem olarak belirlendi. 

Kerem, duygusal bir an yaşayarak "Uğur'u görmeden gitmek istemem." dedi. İki yarışmacının rekabet ettiği oyunda, şefler Kerem'in tabağını Sefa'nınkinden daha başarılı buldu ve Sefa, yarışmaya veda eden isim oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading