Yandex Metrica

Mare of Easttown 2. sezon gelecek mi?

Mare of Easttown 2. sezon gelecek mi?

HBO yöneticisi Casey Bloys, Mare of Easttown 2. sezon hakkındaki konuşmasında yeni bir hikaye olduğu takdirde bu fikre açık olduklarını söyledi.

Sinema / Dizi

20.05.2024, 18:44

Kate Winslet'ın başrolünü üstlendiği HBO dizisi Mare of Easttown, 18 Nisan'da izleyici ile buluştu. Dizinin sürükleyici karakter yazımı ve dolambaçlı gizemi, izleyicileri ilk bölümden final bölümüne kadar sürüklemeyi başardı. 7 bölümlük suç draması, geçtiğimiz hafta final bölümüyle izleyiciyi etkiledi. Çok konuşulan finalin ardından serinin devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

HBO yöneticisi Casey Bloys, Variety ile yaptığı bir röportajda "Brad (Ingelsby) anlatacak bir hikayesi olduğunu, bununla aynı seviyede olacağını hissederse, bence herkes bu fikre açık olurdu. Şu anda o hikayeye sahip değil. Kim bilir? Anlatmak için can atacakları bir şey bulup bulmadıklarını görmemiz için beklememiz gerekecek." ifadelerini kullandı.

Winslet, final bölümü sonrası TVLine'a verdiği demeçte, "Mare'i tekrar oynamayı kesinlikle çok isterim. Onu özlüyorum. Yastaymışım gibi hissediyorum. Kesinlikle harika bir roldü. Onu oynamayı çok sevdim."  demişti.

Kate Winslet'in Pensilvanya'nın küçük bir kabasında bir gencin cinayetini çözmeye çalışırken, geçmişteki travmalarıyla da mücadele eden bir dedektifi canlandırıyordu. 

Dizinin yaratıcısı ve baş yazarı Brad Ingelsby ise dizinin 2. sezon olasılığı hakkında konuşurken "Kate ve ben, gerçekten gurur duyduğumuz ve Mare'nin yolculuğunda hak eden ikinci bir bölüm olduğunu düşündüğümüz bir hikaye yazabilirsek, belki o zaman yapabiliriz." dedi.

2. sezon için bir hikaye gelip gelmeyeceğini bekleyip göreceğiz.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading