Yandex Metrica

M. Night Shyamalan imzalı Old Filminden İlk Fragman

M. Night Shyamalan imzalı Old Filminden İlk Fragman

Korku türünün başarılı yönetmeni M. Night Shyamalan'ın yazıp yönettiği Old filminden ilk uzun fragman görücüye çıktı. Film, Sandcastle çizgi romanına dayanıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:30

Unbreakable, The Sixth Sense, Split gibi filmlere imza atan M. Night Shyamalan, son olarak Apple'ın Servant dizisiyle de adından söz ettirmeyi başardı. Yönetmen bu yaz, korku-gerilim türündeki yeni filmi Old ile sinemaseverlerin karşısına çıkacak.

Universal Pictures, Pierre Oscar Levy ve Frederik Peeters'in çizgi romanı Sandcastle'dan ilham alan Old'dan ilk uzun soluklu fragmanı yayınladı. Fragman, bize Shyamalan'ın korku türüne dönüşünün neye benzeyeceğine dair iyi bir fikir veriyor. 

Sandcastle, suda yüzen bir ceset bulunmasıyla başlıyor ve esrarengiz olayların yaşandığı sahilden çıkmanın bir yolu olmadığını fark eden 13 kişiye odaklanıyor. Kumsalın, ona ayak basan herkesin üzerinde garip bir etkisi bulunmaktadır. Aile, anlam veremedikleri şekilde yaşlanmaya başlar. Küçük çocuklar büyürken, yetişkinler yaşlanmaktadır ve yaşlanmanın hızıyla ertesi sabaha kadar hepsi ölmüş olacaktır.

Film, Gael García Bernal, Rufus Sewell, Vicky Krieps, Thomasin McKenzie, Aaron Pierre, Abbey Lee, Eliza Scanlen, Nikki Amuka-Bird ve Ken Leung gibi yıldız isimlerden oluşan oyuncu kadrosuna sahip.

Shyamalan filmin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstlenmenin yanı sıra senaryoyu da kaleme aldı. 

Old, pandemi şartları nedeniyle vizyon tarihinde bir ertelenme olmaması durumunda 23 Temmuz'da sinemalarda olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading