Yandex Metrica

Lin Manuel Miranda imzalı 'Tick Tick... Boom!'dan fragman

Lin Manuel Miranda imzalı 'Tick Tick... Boom!'dan fragman

Lin Manuel Miranda'nın yönetmenliğini yaptığı müzikal film Tick, Tick... Boom!'dan ilk fragman görücüye çıktı. Filmin başrolünde Andrew Garfield yer alıyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:33

"In the Heights" ve "Hamilton" ile Broadway'i fetheden Lin-Manuel Miranda, ilk uzun metrajlı yönetmenlik denemesine imza atıyor. Netflix, "Tick, Tick... Boom!" müzikal filminden ilk resmi fragmanı yayınladı. Film, Jonathan Larson'ın aynı adlı otobiyografik müzikalinden uyarlandı.

Filmin başrolünü üstlenen Andrew Garfield, 1990'da New York'ta bir lokantada garsonluk yaparken, aynı zamanda müzikal yazan genç bir yazar olan Jon'u oynuyor.

Filmin özeti şöyle: Jon çalışmalarını sergilemesine günler kala her yerden baskı hissetmektedir: New York şehrinin ötesinde sanatsal bir yaşam hayal eden kız arkadaşı Susan'dan, finansal olarak daha güvenceli bir hayata geçen arkadaşı Michael'dan. Zaman ilerlerken Jon bir yol ayrımındadır ve herkesin hesaba katması gereken bir soruyla karşı karşıyadır: Sahip olduğumuz zamanla ne yapmalıyız?

Garfield'a aralarında Alexandra Shipp, Robin de Jesús, Joshua Henry, MJ Rodriguez, Bradley Whitford ve The Roots'tan Tariq Trotter'ın yanı sıra Judith Light ve Vanessa Hudgens'in de bulunduğu yıldız bir kadro eşlik ediyor. 

Tick, Tick... Boom!, sonbahar aylarında hem sinemalarda hem Netflix'te gösterime girecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading