Yandex Metrica

Leyla ile Mecnun yeni sezon için geri sayım

Leyla ile Mecnun yeni sezon için geri sayım

Bir dönemin efsane dizisi Leyla ile Mecnun için geri sayım başladı. Dizi, 3 Eylül'de Exxen'de izleyici ile buluşacak.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 17:55

2011 yılında ekrana gelen ve geniş kitleler tarafından sevilen Leyla ile Mecnun, uzun bir aranın ardından geri dönüyor. Leyla ile Mecnun, Acun Ilıcalı'nın kurduğu dijital platform Exxen için yeniden hayata geçirildi. Dizinin yayınlanmasına çok kısa bir süre kaldı.

Çekimleri 2 ay süren dizi 10 bölüm olarak hazırlandı. Dizinin eski oyuncularından birçoğu geri dönüyor ancak bu sefer Leyla karakterini Deniz Işın canlandıracak. Mecnun'un annesini oynayan fakat daha sonra projeden ayrılan Asuman Dabak'ı da yeni bölümlerde izleyeceğiz.

Dizinin yayın tarihi Leyla ile Mecnun'un resmi Twitter hesabından şöyle duyurulmuştu:

"Efsane dizi Leyla ile Mecnun, tam kadro ve yepyeni bölümleriyle 3 Eylül’de Exxen’de başlıyor. Mecnun’un hırkasını, İsmail Abinin ceketini, Yavuz’un eldivenlerini, İskender’in beresini, Aksakallı Dede’nin asasını ve Erdal Bakkal’ın bıyıklarını özleyenler Exxen başına."

LEYLA İLE MECNUN YENİ SEZON OYUNCULARI

Leyla ile Mecnun yeni sezon oyuncu kadrosunda Ali Atay, Cengiz Bozkurt, Ahmet Mümtaz Taylan, Deniz Işın, Asuman Dabak, Serkan Keskin, Köksal Engür ve Osman Sonant yer alıyor. Yönetmenliğini Onur Ünlü'nün yaptığı dizinin senaryosunu Burak Aksak kaleme aldı.

Dizinin yeni bölümleri 3 Eylül'de Exxen'de olacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading