Yandex Metrica

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 132. bölüm İZLE

Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman başlayacak? Kuruluş Osman 132. bölüm İZLE

Kuruluş Osman 132. bölüm İZLE | ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman sezon finalinin ardından yeni bölümleriyle izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Başrollerinde Burak Özçivit, Yıldız Çağrı Atiksoy, Özge Törer gibi isimleri rol aldığı Kuruluş Osman 132. bölüm büyük bir heyecanla bekleniyor. Kuruluş Osman hayranları Eylül ayına girmemizle Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman çıkacak? sorusuna yanıt arıyor. İşte Kuruluş Osman dizisinin yeni sezon çıkış tarihine dair detaylar...

Sinema / Dizi

23.01.2024, 21:23

ATV'nin tarihi dizisi Kuruluş Osman'da heyecan dorukta... Her yeni bölümde reytinglerde üst sıralarda yer alan Kuruluş Osman dizisi 21 Haziran 2023 tarihinde yayınlanan 131. bölümüyle sezon finali yaparak ekranlara veda etti. Aradan geçen aylar dizi tutkunlarının heyecanın artmasına neden oldu. Osmanlı İmparatorluğu'nun kuruluş aşamasındaki destansı hikayesini anlatan dizi aynı zamda Türk tarihine ışık tutan bir dizidir. Kuruluş Osman dizisi yeni bölümleri büyük bir heyecanla bekleniyor. Yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleyen dizi severler Kuruluş Osman yeni bölüm ne zaman başlayacak? sorusuna yanıt arıyor?

KURULUŞ OSMAN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN ÇIKACAK?

ATV'nin sevilen dizisi Kuruluş Osman'ın sezon finalinin üzerinden aylar geçti. Dizinin takipçileri yeni sezon bölümlerini heyecanla bekliyor. Eylül ayıyla birlikte dizilerin yeni sezonları ekranlara gelmeye başladı. Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümleri ve yeni sezonu için henüz tarih verilmedi. Ancak geçtiğimiz yıllardaki sezon başlangıçlarına baktığımızda Kuruluş Osman dizisinin Ekim ayında ekranlara gelmesi oldukça muhtemel görünüyor. 

KURULUŞ OSMAN 132. BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

21 Haziran 203 tarihinde dördüncü sezon finali yapan Kuruluş Osman'ın 132. bölümüyle Ekim ayının ilk haftası ATV ekranlarındaki yerini alması bekleniyor. 

KURULUŞ OSMAN 132. BÖLÜM İZLE

Ekim ayının ilk haftası Kuruluş Osman gününde 132. bölüm izlenebilir. 

KURULUŞ OSMAN SEZON BAŞLAMA-FİNAL TARİHLERİ

Sezon    Başlama Tarihi    Final Tarihi
1. Sezon    20 Kasım 2019    24 Haziran 2020
2. Sezon    7 Ekim 2020    23 Haziran 2021
3. Sezon    6 Ekim 2021    15 Haziran 2022
4. Sezon    5 Ekim 2022    21 Haziran 2023

KURULUŞ OSMAN OYUNCULARI

Burak Özçivit
Osman Bey

Özge Törer
Bala Hatun

Yıldız Çağrı Atiksoy
Malhun Hatun

Seray Kaya
Lena Hatun

Burak Çelik
Kongar

Buse Arslan
Aygül

Tamer Yiğit
Ertugrul Bey

Şeyma Korkmaz
Prenses Mari

KURULUŞ OSMAN KONUSU 

O, kömür karası gözleriyle, gaza ve hürriyet ateşini tutuşturacaktı. Adı, Ertuğrul Gazi oğlu Osman Gazi Karanlığın içinde ona yol gösteren "aşk" oldu… Kan ve gözyaşıyla sulanan topraklarda, gök ekini gibi biçilen; yedi göğü, yedi yeri, dağları, denizleri aşacak bir milletin rüyasını "aşkla" gördü. Gücünü kılıcından değil, "aşktan" aldı… Zorbalığa adaletle; köleliğe hürriyetle direnen, tarihin gördüğü en büyük imparatorluğa adını "aşkla" verdi. 72 milleti kıran bozuk düzene karşı başkaldırı, mazlumların sessiz çığlığına umut, 400 çadırlık bir obadan, "ilahi aşkla" kurulan bir cihan imparatorluğuna -Osmanlılar- yürüyüşün hikâyesi. Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu I. Osman'ın hayatına odaklanmaktadır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading