Yandex Metrica

Kurtlar Vadisi'nin yönetmeninden bomba bir dizi geliyor! Başrolde Erdal Özyağcılar yer alacak

Kurtlar Vadisi'nin yönetmeninden bomba bir dizi geliyor! Başrolde Erdal Özyağcılar yer alacak

TRT1'in yeni dizisi Balkan Ninnisi'nin çekimleri Üsküp'te başladı. Üsküp'te geçen bir aşk hikayesini anlatan dizinin yönetmenliğini Kurtlar Vadisi'nin yönetmeni Doğan Ümit Karaca üstleniyor. Başrolde ise Erdal Özyağcılar ve Emre Bey yer alıyor.

Sinema / Dizi

22.03.2024, 02:46

TRT, birbirinden güzel yapımları izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Yaz sezonu için hazırlanan Balkan Ninnisi dizisinin çekimleri 14 Mayıs'ta Üsküp'te başladı. Diziyle ilgili detaylar da belli oldu. 

Yönetmenliğini Doğan Ümit Karaca'nın üstlendiği dizi, Balkan insanının neşeli, samimi ve içten öykülerini ekrana getirecek. Balkan Ninnisi, Vardar Nehri’nin ikiye böldüğü, Taş Köprü’nün birleştirdiği, Kuzey Makedonya’nın başkenti Üsküp’te geçen bir aşk hikayesini konu alıyor. 

Senaryosunu Uğur Uzunok'un kaleme aldığı Balkan Ninnisi'nin oyuncu kadrosunda Süleyman Kara, Gözde Çığacı, Deniz Gürkan, Erman Saban, Burak Rahman, Emine Halil, Kaan Turgut, Jessica May ve Sarp Bozkurt gibi isimler yer alıyor. 

"BALKAN NİNNİSİ ÇOK SAMİMİ BİR HİKAYE"

Dizinin başrolünü 2007-2009 yılları arasında ekrana gelen Elveda Rumeli dizisinde de büyük beğeni toplayan Erdal Özyağcılar üstleniyor. Çekimler için Makedonya'ya giden dizi ekibi büyük ilgiyle karşılaştı. 

13 yılın ardından Üsküp'e geldiğini söyleyen sanatçı, "Balkan Ninnisi, çok samimi, sıcak, güzel bir hikaye. Köfteci Süleyman’ı canlandırıyorum. Süleyman’ın kız kardeşi, yeğenleri ve damadı var. Dizimiz, bir Osmanlı Konağı’nda çekiliyor. Konak muhteşem. Köfteci dükkanım da öyle. Mekanlar, Üsküp, hikaye harika. Bu dizimizin de TRT 1 ekranlarında izleyicilerin ilgi olacağını düşünüyorum." diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading