Yandex Metrica

Kulüp dizisinin Matilda ve Raşel'i gerçekte hangi ünlünün yardımcısıydı?

Kulüp dizisinin Matilda ve Raşel'i gerçekte hangi ünlünün yardımcısıydı?

Netflix'in ilk sezonuyla beğeni toplayan dizisi Kulüp'te Raşel ve Matilda karakterinin gerçek olduğu ortaya çıktı. İki ismin uzun yıllar ünlü isimleri sahneye hazırladığı öğrenildi.

Sinema / Dizi

24.03.2024, 17:17

Netflix, Türkiye'deki Sefarad Yahudileri'ni konu alan Kulüp dizisini geçtiğimiz yıl Kasım ayında izleyicinin beğenisine sunmuştu. Dizi dünya çapında büyük ilgi görürken, yaşanan hikayenin büyük bölümünün ve bazı karakterlerin gerçek olduğu ortaya çıkmıştı. Platform, Kulüp 2. kısmı 6 Ocak'ta izleyicilerin beğenisine sundu. İkinci sezon da kısa süre içinde sosyal medyada gündem olmayı başardı.

Başrollerinde Gökçe Bahadır, Selim Songür, Asude Kalebek gibi isimlerin yer aldığı dizide Selim Songür karakterinin Erol Büyükburç olabileceği iddia edilmişti. Karakterin Zeki Müren olduğu da iddialar arasında yer almıştı.

BÜLENT ERSOY VE ZEKİ MÜREN'İ SAHNEYE HAZIRLADILAR

Geçtiğimiz günlerde 2. Sayfa programına konuk olan Fatih Ürel, Raşel'in aslında Aysel olarak bilindiğini ve kendisini tanıdığını söyledi. Ürek, Raşel'in yıllarca Bülent Ersoy'u sahneye hazırladığını anlattı.Gökçe Bahadır'ın hayat verdiği Matilda'nın gerçekte de aynı adı taşıdığını ve Zeki Müren'i uzun yıllar sahneye hazırladığını belirtti. Ürek, diziyi Raşel ve Fıstık İsmet'in kızlarının kaleme aldığına da dikkat çekti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading