Yandex Metrica

Kral Kaybederse dizisinden aniden ayrılmıştı! Kıvanç Tatlıtuğ cephesinde flaş gelişme! O iddialı diziyle görüşüyor

Kral Kaybederse dizisinden aniden ayrılmıştı! Kıvanç Tatlıtuğ cephesinde flaş gelişme! O iddialı diziyle görüşüyor

Kıvanç Tatlıtuğ, rol alacağı Kral Kaybederse dizisinden ani bir kararla ayrılmıştı. Oyuncunun Aile dizisi için Ay Yapım ile görüştüğü konuşuluyor.

Sinema / Dizi

23.01.2024, 19:57

Son olarak Netflix'in Aşıklar Bayramı filminde rol alan Kıvanç Tatlıtuğ, Beren Saat ile bir kez daha başrolde bir araya geldiği 'Last Call for İstanbul' filminin çekimlerini geçtiğimiz hafta tamamladı. Oyuncunun Star TV'nin hazırlıkları yapılan yeni dizisi "Kral Kaybederse" ile ekrana dönmesini bekliyordu.

Ancak Tatlıtuğ, dizide oynamaktan aniden vazgeçti. Oyuncunun bölüm başı 1,5 milyon TL istediği iddia edilirken, söylentiler asılsız çıktı. Başarılı ismin ücret konusunda çok önceden anlaştığı, diziyi bir türlü kendisine iletilmeyen senaryo nedeniyle bıraktığı öğrenildi.

İBRAHİM ÇELİKKOL'DAN ÖNCE KIVANÇ'A TEKLİF GİTMİŞ

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, kulislerde Kıvanç Tatlıtuğ ile ilgili başka bir iddia konuşuluyor. Tatlıtuğ'un Aile dizisindeki Aslan rolü için Ay Yapım'dan teklif aldığı söyleniyor. Hakan Bonomo'nun senaryosunu kaleme aldığı dizi için teklif alan ilk oyuncu olduğu ortaya çıktı. 

Kral Kaybederse'nin senaryosunu beklediği için teklifi kabul etmeyen Tatlıtuğ'un 'Aile' dizisi için görüşeceği belirtiliyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Bakmadan Geçme

Tümünü Gör ››

Loading